Over Ons.

Onze Missie

Onze missie is om u te helpen met het verbeteren van services door het toepassen van IoT oplossingen zodat bedrijf kritische informatie continue beschikbaar is op afstand. Remote. We onderscheiden ons door kortere time-to-market, lagere investeringen en overzichtelijkere abonnementsstructuren.

Dit doen we door zoveel mogelijk gebruik te maken van standaard (in de markt verkrijgbare) bouwblokken en deze op een slimme manier aan elkaar te lijmen / te integreren. Daarom investeren wij continue in ons portfolio van technische verbindingen maar vooral in verbindingen met partners en onafhankelijke professionals. Onze mates.


Onze Diensten

Consultancy

Het liefst haken we bij u aan vanaf het eerste idee. Een eerste kennismaking en verkenning is natuurlijk vrijblijvend. Wilt u verder verkennen, onderzoeken of met workshops en prototyping aan de slag dan voeren we dit tegen een gunstig uurtarief uit.

Project Management

Wij kunnen de verantwoordelijkheid van een compleet implementatie traject van pilot tot productie in korte tijd verzorgen. Verrekening kan zowel op uurbasis, fixed budget en/of fixed price inclusief alle afspraken en contracten met partners en leveranciers en inclusief training van uw mensen.

IoT as a Service

Bij de IoT as a service oplossing nemen we de verantwoordelijkheid voor de volledige implementatie en operationele fase voor een vooraf afgesproken looptijd. ​Net als een leaseauto. U wilt een oplossing en betaalt een vast bedrag per maand zonder zorgen over ‘alles onder de motorkap’.


Product Concepten

Zie onze product pagina voor een overzicht van compleet samengestelde oplossingen.


Een TEAM van onafhankelijke professionals

Remate is momenteel een eenmanszaak opgericht door Dick Oort in september 2020. De ambitie is organisch te groeien door kwaliteit en tevreden klanten. Voor het uitvoeren van projecten werken wij samen met partners en onafhankelijke professionals. De kennis over de bouwblokken delen wij graag met elkaar, met partners en met u als klant. Wij zien kennis delen als een middel waardoor groei en continuïteit geborgd is.


Partners

Blockbax

Blockbax is het voorkeurs- IoT cloud platform (Zie bouwblokken).

Radarxense

Diverse intelligente radar oplossingen zoals niveau meting en verkeersanalyses

JCZ automation 

Firmware updates op afstand

Properloo

Toilet-bezet indicatie (distributie, installatie en service)


Privacy Verklaring en algemene voorwaarden


DinoTech -> Remate

Een Branding & Identity upgrade: Per 14 september 2020 is onze naam gewijzigd van DinoTech naar Remate